Babka waniliowo- kakaowa

Babka waniliowo- kakaowa

Opis


Składniki: koncentrat ciasta składniki: cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające (E471, E475), substancja zagęszczająca E466, aromat, barwnik naturalny E100, jaja, olej, woda, kakao, czekolada.

 

Masa netto: 400 g

Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1557 kJ / 371 kcal
Tłuszcz  20,27 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,00 g
Węglowodany  40,31 g
 w tym cukry 18,35 g
Białko  6,26 g
Sól  0,00 g

Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie oznaczeniem partii produkcyjnej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.