Chleb kujawski z ziarnami

Chleb kujawski
Chleb kujawski 2

Opis


Składniki: Mąka pszenna typ 750 składniki: środki do przetwarzania mąki E300, enzym alfa-amylaza(zawiera mąkę pszenną, woda, mąka żytnia 720, mąka razowa 2000, zioarnowita mieszanka do produkcji pieczywa pszenno żytniego pełnoziarnistego składniki:mąka żytnia (18%),mąka żytnia razowa(15%),mąka pszenna(10%},płatki owsiane(10%),płatki żytnie(10%),żyto cięte,słonecznik(8%),siemie lniane(5%),sól,mączka słodowa jęczmienna, cukier, kwas żytni naturalny, granulat ziemiaczany,gluten pszenny,serwatka(mleko),mączka słodowa żytnia, regulator kwasowości: kwas cytynowy, kwas mlekowy, mąka pszenna razowa,skrobia ziemiaczana, mączka sojowa, otręby żytnie, jęczmień palony,prażonas mąka jeczmienna,enzymy(pszenica),środek do przetważania mąki kwas askorbinowy. kwas naturalny(zawiera mąka żytnia 720,woda) słonecznik, drożdże, płatki owsiane, sól.